• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • «Вимоги до навчально-виховного процесу п´ятикласників»

«Вимоги до навчально-виховного процесу п´ятикласників»

2018-10-24

У 5-Б класі ( кл. керівник Пантелей Г.Г. ) відбулось засідання « Клубу « Батьки і Діти» №3 на тему «Вимоги до навчально-виховного процесу

5-тикласників».Девізом роботи цієї зустрічі були слова В.О. Сухомлинського: В «школі все починається зі слова». Мовна культура – це, як «живодайний корінь культури розумової, усього розумового виховання»
Мова йшла про те, що ніяка комп´ютеризація,найсучасніші технологічні процеси і машини не замінять і не можуть замінити вчителя, наставника, вихователя з його вимогливим рідним словом. А у формуванні духовного світу людини неоціненна роль належить мові, рідному материнському слову.

Як вимогливе слово вчителя та підтримка батьків може повпливати на підготовку дітей високого рівня навчально-виховних досягнень продемонстрували учні фрагментом виступу екологічної агітбригади.

Проблемне питання, яке розглядалось:

-Чи все зроблено вчителем (школою), батьками у адаптаційний період навчально-виховного поцесу 5-тикласників?

Розкрито: проблеми, над якими працювали, складники навчально-виховного процесу напрямків роботи класного керівника з учнями

Під час роботи класний керівник спирався на Закон України «Про освіту»
(від 7 грудня 2017 року N 2233-VIII)

Розділ VI
УЧАСНИКИ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ

Стаття 53. Права та обов'язки здобувачів освіти

Стаття 55. Права та обов'язки батьків здобувачів освіти

Проведена вправа для учнів «Асоціативний кущ «Крутий» чи «Сильна особистість».Розкрито якості сильної та творчої особистості.

Дано рекомендації батькам та дітям з питання «Юності чесне дзеркало» про лихослів’я, як ознаку обмеженого словникового запасу або невміння виражати свої думки. Практичний психолог школи Махрова І.О.провела психологічну хвилинку для учнів та батьків 5-Б класу та індивідуальні бесіди для бажаючих.

Кiлькiсть переглядiв: 214

Коментарi