Зростаємо разом!

2018-10-30

/Files/images/DSC_3913.JPG

/Files/images/DSC_3847.JPG Коли весь світ втягується у процеси глобалізації, учителі Нижньосірогозького району не можуть залишатись осторонь. Зростання фахової майстерності через обмін досвідом – ось гасло сучасного педагога.

У канікулярний час діти отримують змогу відпочити, а вчителі Нижньосірогозької ЗОШ І-ІІІ ст. – здобути наснагу на подальшу роботу. 30 жовтня 2018 р. освітяни Нижніх Сірогоз зустрілися з педагогами Новоолександрівки. Заступник директора з НВР Новоолександрівської ЗОШ І-ІІІ ст. Падалко О.В. та практичний психолог Хижняк О.Ю. залучили колег до квест-тренінгу «Учитель на шляху до педагогічної майстерності». Гаслом заходу став вислів із притчі, яку розповіла Олена Вікторівна: «По учням пізнаються їх вчителі і школа».

Під час тренінгу, голови шкільних методичних об’єднань та члени Творчої групи учителів Нижньосірогозької школи, об’єднавшись у групи «синіх» і «жовтих», відвідали 5 локацій: «Цікава географія», «Чарівний глечик», «Реклама», «Родинний герб», «Хрестослів». Інтерактивно перевіряли свої знання про обласні центри, демонстрували знайомство з педагогічною термінологією, розгадували кросворди, створювали колажі. Пізнавально і весело пройшла презентація реклам професії вчителя «Стосується кожного» та «Вчитель – світило знань, добра і виховання».

Захід пройшов у невимушеній і творчій атмосфері. Педагоги змогли поглибити знання про самих себе та колег як особистостей через психологічні вправи «Дерево знань», «Віночок очікувань» та «Мій настрій». Оздоблений квітами, метеликами, цукерками та яблучками, квест надихнув вчителів на творчий пошук, радість відкриття, дав змогу по-новому поглянути на зміст своєї професії.

Кiлькiсть переглядiв: 251

Коментарi