Екскурсія розрахована на цілий день!

2018-10-25

/Files/images/IMG_20180922_111625.jpg

/Files/images/IMG_20180922_102253.jpgВ Україні є багато відомих природних та культурних пам'яток, про які знають майже всі, проте є безліч місць, про які маловідомо, але вони заслуговують нашої уваги. Тому 25 жовтня 6А і 7А класів Нижньосірогозької школи здійснили подорож до стародавньої святині Запоріжської області, яка і по сьогодні наділяє людей цілющою елергією - Кам'яної могили.

Діти дізналися про різні версії щодо її утворення, про народи, які жили в цій місцевості, а також про сакральне значення цієї природної пам'ятки, для нинішніх язичників та іновірців.

Учні відвідали також музей, де побачили багато археологічних знахідок, що були на Кам'яній могилі. Це і зуб мамонта, якому близько мільйона років, давні знаряддя праці і зброя первісних мисливців. Але найцікавішим було мистецтво наших пращурів, які залишили пам'ять про себе в печерах Кам'яної могили. Діти побачили, як удосконалювалась техніка давніх художників від схематичних малюнків у вигляді рисочок та паличок до масштабних сюжетних зображень.

Потім на подорожувальників чекала стаусина ферма. Діти могли зблизька роздивитися всіх мешканців ферми - це не тільки страуси, а й поні, фазани, тигри, віслюки, лев.

Кiлькiсть переглядiв: 253

Коментарi