Посвята у старшокласники

2018-11-16

/Files/images/shklne_jittya/PB160282.JPG

/Files/images/shklne_jittya/PB160263.JPG

/Files/images/shklne_jittya/PB160241.JPGОсобливо гостро в наш час стоїть питання про формування особистості. В умовах соціальної та економічної кризи в країні пріоритетним напрямком у вихованні молодого покоління є розвиток відданості своєму Вітчизні. Тому однією з основних задач, що стоять перед педагогами, які працюють з дітьми різного віку, є всебічне утвердження в підсвідомості учнів ідеї громадянського патріотизму, а також розвиток почуття гордості не тільки за свою школу, але й за країну в цілому.

Посвята школярів в старшокласники є дуже важливим заходом як для самих учнів, так і для викладачів. Організація подібного роду заходів сприятливо впливає на саморозвиток, самореалізацію і самоствердження кожного з старшокласників. В ході заходу відкривається можливість визначення творчого потенціалу кожного учня, а також розвиваються навички конструктивного спілкування дітей з дорослими і однолітками.

"Бо молодість буває тільки раз,
Бо це прекрасний, незабутній час!
У старших класах - початки дороги!
То ж разом побіжім до перемоги!"

Під таким гаслом почався вечір посвяти у сташокласники наших улюблених 9-класників!

Старшокласники і організатори вечора гарно попрацювали щоб подарувати нашим дев'ятикласникам море вражень і гарний настрій!

Захід пройшов дуже весело. Дев'ятикласників і всіх присутніх чекали цікаві конкурси, драйвові танці і незабутній святковий концерт.

Вечір закінчився дискотекою, де всі відпочили і гарно повеселилися.

Зі святом вас, дев'ятикласники! Гарного настрою і успіху у навчанні!

Кiлькiсть переглядiв: 245

Коментарi