День Збройних сил України

2018-12-06

/Files/images/shklne_jittya/PC050491.JPG

/Files/images/shklne_jittya/PC050489.JPGЗ 03 по 06 грудня 2018 року у Нижньосірогозькій ЗОШ І-ІІІ проводилися різноманітні заходи до Дня Збройних сил України з учнями 1 - 11 класів.

На виховних годинах учні переглянули презентації про історію української армії, відеоматеріали, хроніки військових подій, провели спортивні змагання, вікторини та конкурси. Слухали інформацію підготовлену однокласниками і класними керівниками, читали вірші, готували привітання своїм батькам.

Шкільний бібліотекар провела бібліотечний урок «Будемо гідні слави героїв», а також оформила тематичну полицю ««Україна – суверенна і незалежна держава» .Лідери учнівського самоврядування підготували інформаційні хвилини на тему ««Збройні Сили України на сучасному етапі».Дуже охоче, а собливо учні початкових класів, приєдналися до інформаційної кампанії «Дякую захисникам!». Організували акції «Малюнок на фронт», «Вірш захиснику», «Лист герою».

Спільно з Нижньосірогозько-Іванівським ОРВК було прийнято рішення про передачу всіх дитячих робіт колишньому випускнику школи, головному старшині 28-ї окремої механізованої бригади Конюху Євгену та його побратимам які зараз перебувають в зоні ООС.

На зустріч з учнями та передачу творчих робіт до школи завітав старший солдат Мікулін Микола Володимирович, оператор відділення обліку та бронювання сержантів і солдатів запасу Нижньосірогозько-Іванівським ОРВК .

Всі заходи були спрямовані на формування національної свідомості школярів, виховання поваги до громадян, які присвятили своє життя служінню Українському народу.

Кiлькiсть переглядiв: 250

Коментарi