Тут панує атмосфера тепла і затишку!

2018-12-22

/Files/images/shklne_jittya/IMG-c12db969b0316adcbbec87167f682d57-V.jpg

/Files/images/shklne_jittya/IMG-370c160f0c422e5c8d80d3c5a164fa80-V.jpg Світло, тепло і затишок шкільного дому – це одна з передумов якісного навчання. Адже ми всі розуміємо, що не тільки компетентні педагоги та сучасне обладнання створюють сприятливі умови для якісної освіти в сучасних школах, а є також необхідність забезпечення комфортних умов перебування здобувачів освіти у стінах навчального закладу.

У Нижньосірогозькій загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів раніше були замінені вікна. А частина зовнішніх дверей залишалися старими, які пропускали холод, погано зберігали тепло та не захищали від вітру, коридорами гуляли протяги. А нині вже закінчено капітальний ремонт по заміні вхідних дверних блоків. Кошти виділено з районного бюджету – 60 тис. грн.. Проведені заходи забезпечать стабільний температурний режим згідно з санітарними нормами у нашому закладі загальної середньої освіти.

Адміністрація школи, вчителі, учні та батьки висловлюють найтепліші слова подяки голові Нижньосірогозької районної державної адміністрації Павлову П.С., голові Нижньосірогозької районної ради Яціву І.Г. та депутатському корпусу, начальнику відділу освіти, молоді та спорту Стадніченку Л.Д.

Тож напередодні свят, щиро вітаємо Вас з Новим роком та Різдвом Христовим! Нехай Ваші серця будуть зігріті любов’ю, домівки повняться добром, радістю та Божим благословінням, а очі світяться щастям під мирним небом. Нехай 2019 рік буде щедрим на цікаві плани, нові досягнення та професійні перемоги. Бажаємо, щоб Різдвяна зоря запалила у Ваших серцях вогонь віри та любові, надії та оптимізму, наснаги та невичерпної енергії. Тепла та ніжності в родині, та у рідненькій Україні!

Кiлькiсть переглядiв: 338

Коментарi