• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Урок – застереження «Снід: подумай про майбутнє - обери життя»

Урок – застереження «Снід: подумай про майбутнє - обери життя»

2020-12-01

/Files/images/SAM_0014.JPG

1 грудня вся світова спільнота відзначає Всесвітній день боротьби зі СНІДом. Цього дня людство згадує про те, яку серйозну загрозу для існування суспільства несе ВІЛ-інфекція, це ще одна нагода привернути увагу пересічних громадян до проблем ВІЛ-інфікованих, замислитись над тим, як запобігти поширенню хвороби та згадати про важливість вчасного виявлення даного захворювання

В онлайн-режимі з учнями 7-Б класу ( кл. керівник Пантелей Г.Г.) був проведений Урок – застереження «Снід: подумай про майбутнє - обери життя». Метою учасників онлайн-зустрічі було сформувати уявлення про хворобу століття, виробляти поведінкові мотивації до збереження власного здоров’я та оточуючих .

Хвилина основ здорового способу життя дала можливість дітям нагадати, що символом боротьби зі СНІДОМ є червона стрічка, жодна акція не обходиться зараз без неї. Ця стрічка як символ розуміння СНІДУ була задумана навесні 1991 року.

Учні отримали завдання : виконати стіннівки на теми «СНІД – загроза людству»;

«СНІД небезпечна хвороба ХХІ ст..»;«Хто попереджений, той захищений»; « Не дай СНІДУ ШАНС!». Це дасть можливість підліткам проявити себе в ролі волонтерів за здоровий спосіб життя.

Кiлькiсть переглядiв: 152

Коментарi