• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Година мужності « Герої для нас як приклад»

Година мужності « Герої для нас як приклад»

2021-02-16

/Files/images/Герої для нас як приклад 15.02.2021.jpg

З кожним днем все далі історія віддаляє нас від вогняних років Афганської війни, але час непідвладний викреслити з пам‘яті приклади мужності і вірності військовому обов‘язку синів нашої Батьківщини, які стали гідним прикладом мужності та героїзму.
15 лютого-день вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Завітавши до музею бойової слави опорного закладу Нижньосірогозький ліцей, учні 7-Б класу ( класний керівник Пантелей Г.Г.) від шкільного бібліотекаря Куцої Т.І. почули історію цієї війни, згадали про загиблих, а на стендах діти побачили світлини своїх рідних: дідуся, батька, знайомих мешканців рідного селища.Отже, поряд з нами живуть люди, яким довелося бути свідками тих трагічних подій, що на все життя залишаться в серці кожного, у спогадах, у снах, у думках. Йдуть роки, зарубцювались рани на тілах ветеранів, та не заживають рани серця – біль за загиблими друзями. Хвилиною мовчання здобувачі освіти вшанували пам'ять загиблих під час бойових дій в Афганістані,

Сьогодні кожен з нас своїми вчинками може на крок приблизитись до добрих справ: сказати добре слово, протягнути руку допомоги, виготовити оберіг своїми руками. Доброта людини – у її погляді, лагідних очах, щирій посмішці. А ще в доброму привітному слові. Добро, чуйність, уміння розуміти чужий біль, вчасно підтримати у важку хвилину, розрадити добрим словом та вчинком – є основою людяності.Саме на це й спрямований захід« Герої для нас як приклад» .

Кiлькiсть переглядiв: 128

Коментарi