• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Педагогічна ідея – це повітря, у якому розправляє крила педагогічна творчість.

Педагогічна ідея – це повітря, у якому розправляє крила педагогічна творчість.

2019-02-26

/Files/images/SAM_8771.JPG

Творча група вчителів Нижньосірогозької ЗОШ І-ІІІ ступенів-одна з дієвих колективних форм методичної роботи - яка створена з метою впровадження досягнень педагогічної науки і передового досвіду в навчально-виховний процес.Одним із завдань її є впровадження науково-дослідницької діяльності в роботу вчителів та учнів по створенню квест-пректів з навчальних предметів.

Девізом роботи творчої групи вчителів є слова А. Енштейна:

« Вміє вчити той, хто вчить цікаво,

хто викладає свій предмет…так,

щоб у душі учня зазвучали струни у відповідь

і ні на хвилину не засинала його допитливість».

Традицією стало проводити на День Науки в школі форуми творчих ідей вчителів творчої групи та учнів-юних науковців-дослідників.

Так , у 2015-2016 н.р. проведено народний форум « Цілющі скарби рідної землі».

У 2016-2017-екологіічний форум здоров´я та краси на тему « Екологія країни та здоров´я нації», а у 2017-2018-форум творчих думок « Здорова молодь сьогодні-успішна країна завтра».

На засіданні творчої групи від 26.02.2019 року розглянуто та обговорено проект проведення університета здорової та успішної особистості на тему «Крок у майбутнє - екологічна безпека та здоров´я майбутніх професіоналів». Цей інтегрований навчально-виховний захід буде підсумком роботи вчителів творчої групи над методичною проблемою «Впровадження в навчально-виховний процес квест-проектів для формування і розвитку життєвих компетентностей інтелектуальної, ерудованоїї, духовно багатої , психологічно розвинутої , соціально компетентної , здорової і творчої, конкуренто-спроможної особистості , здатної до саморозвитку та самовдосконалення» у 2018-2019.

Кiлькiсть переглядiв: 217

Коментарi