• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • "Соняшник - Учитель" - коло дружнього спілкування

"Соняшник - Учитель" - коло дружнього спілкування

2018-10-17

/Files/images/knopka_son_vchitel_72.png

Самоосвіта та самовдосконалення є провідними напрямами у зростанні фахової майстерності педагога. Творче об’єднання «Соняшник» щорічно пропонує конкурс «Соняшник–учитель» для вчителів і викладачів української мови та літератури, українознавства, початкових класів. Метою "Соняшника-вчителя"є розширення обріїв фахової підготовки вчителів-україністів, можливість побачити себе в широкому професійному колі. Участь у цьому конкурсі та подальше його обговорення сприятимуть створенню неформального простору для фахового спілкування вчителів української мови, літератури, українознавства, початкових класів.

17 жовтня педагоги Нижньосірогозької ЗОШ І-ІІІ ст. зібралися у дружній обстановці у класі інформатики аби випробувати власні сили.

Під час виконання завдань у тестовій форму вчителям довелося мобілізувати свої сили та напружити пам'ять. Учителі української мови та літератури, початкових класів пригадували мовознавчі поняття, особливості творчості та життя українських літераторів, досліджували походження слів і порівнювали українську мову з іншими мовами.

Кiлькiсть переглядiв: 202

Коментарi